Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 040 - 202 50 59
  • info@z-v-z.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

 

 

 

 

 Een meerwaarde voor onze klanten

De gemiddelde adviesvraag van onze klanten is aan het veranderen. Zij hebben steeds meer behoeften aan een bredere advisering.

De behoefte om financiële consequenties van zaken als samenwonen, trouwen, gezin, echtscheiding, werk, ontslag, pensioen en zorg inzichtelijk te maken wordt steeds groter. Omdat wij u optimaal willen helpen bij uw financiële vragen, en u een duurzaam volledig advies willen bieden, hebben wij een Erkend Financieel- en Hypotheekadviseur in huis.

Wat biedt het keurmerk u?

Bob Rokebrand is Erkend Financieel- en Hypotheekadviseur.
Hij hecht veel waarde aan het keurmerk: u bent verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Onze kennis is altijd up-to-date.

De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH (www.seh.nl), een onafhankelijke stichting, die is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma's, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Bekijk bijgaand filmpje om te kijken wat de meerwaarde is van het inschakelen van een Erkend Financieel Adviseur en wat dit keurmerk u biedt.

 

 

De Erkend Financieel Adviseur, voor zekerheid en financiële rust!