Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 040 - 202 50 59
  • info@z-v-z.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheken

Gaat u binnenkort een woning kopen of heeft u een woning en wilt u bekijken of u elders goedkoper uit kunt zijn met betrekking tot uw hypotheek? Wij kijken graag met u mee als het over hypotheken gaat.

 

Hypotheekadvies

Bij een hypotheekadvies maken wij gebruik van geavanceerde rekensystemen waarmee we vrijwel ieder scenario 30 jaar kunnen doorrekenen. Ook beschikken wij over diverse ingangen bij verschillende banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, zodat wij voor u eigenlijk altijd precies die hypotheek en geldgever kunnen vinden, die het beste bij u past. Heeft u geld nodig voor een woning of een verbouwing? Wij denken graag met u mee en er kan geheel vrijblijvend een afspraak met ons worden gepland! Of denkt u na over een spaarhypotheek, een spaarhypotheek omzetten, of het afkopen van een hypotheek? Wij berekenen graag wat voor u de opties zijn.

 

Hypotheeklasten berekenen

Misschien staat u op het punt om een woning te kopen of heeft u een hypotheek nodig voor een verbouwing. Wat is de maximale  hypotheeklast die u kunt dragen? Het zou zomaar kunnen dat u hier geen zicht op heeft, daarom kijken graag met u mee. Wij kunnen voor u de hypotheeklasten berekenen. De berekening maken wij inclusief de verzekeringen die u wellicht aan uw hypotheek wilt koppelen, denk bijvoorbeeld aan een overlijdensrisicoverzekering maar ook een verzekering voor arbeidsongeschiktheid en WW.

 

Een goede hypotheek is van groot belang

Het zal voor u duidelijk zijn dat er veel af hangt van de hypotheek en dat alles goed geregeld moet zijn. Om u alvast op weg te helpen vindt u de laagste rentetarieven en de renteverwachting op onze website. Maar u wilt toch ook meer weten? Wij maken daar graag tijd voor. Ook als het gaat over een hypotheek afsluiten, hypotheek oversluiten of hypotheek vergelijken. Wij denken graag met u mee en bekijken welke hypotheek het beste bij u past.

 

Belangrijke tip:

Doe aan de verkopend makelaar of aan de verkoper nog geen enkele toezegging, voordat u al uw financiële mogelijkheden kent! Laat uw financiële mogelijkheden eerst door ons berekenen. Wij maken daar graag tijd voor vrij. U kunt ons bereiken via het tabje  'contact',  dat u aan de rechterkant van dit scherm aantreft.