Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 040 - 202 50 59
  • info@z-v-z.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

 

 

 

 

 

Bob Rokebrand
Directeur | Eigenaar | Erkend Financieel- en Hypotheekadviseur
E. rokebrand@z-v-z.nl

T. 040 - 202 50 59


Sinds 2007 ben ik Directeur / Eigenaar van Zelfverzekerd en gediplomeerd Erkend Financieel- en Hypotheekadviseur.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als Hypotheek Adviseur bij een middelgroot advieskantoor in het oosten van het land. Daar heb ik de basis gelegd op het gebied van hypotheken. Daarna heb ik een aantal jaar als Account Manager gewerkt bij een grote verzekeraar gespecialiseerd in arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekeringen. Daar leerde ik de andere kant van het vak kennen: hoe kun je iemand beter verzekeren, hoe voorkom je schade's etc.  

Met Zelfverzekerd wilde ik het mooie van deze twee takken met elkaar verenigen: de particuliere klant, maar ook de zelfstandig ondernemer. Hypotheken, maar ook de verzekeringen. Een breed aanbod, mijn inziens wel zo prettig. Voor ons, omdat wij een betere inschatting kunnen maken van de financiële huishouding van onze klanten. Voor u als klant, omdat u één aanspreekpunt heeft voor al uw financiële zaken.

De term Financieel Dienstverlener neem ik letterlijk: ik ben een dienstverlener met zorg en interesse in mijn klanten. Ik probeer die producten te adviseren die aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Ik zou deze rol ook graag voor u vervullen!

 

 

 

 

 

 

Rob Meulenbroeks
Adviseur Particuliere- en Zakelijke Verzekeringen 
E. meulenbroeks@z-v-z.nl            

T. 040 - 202 50 59                            

Na 7 jaar werkzaam geweest te zijn binnen de Rabobank organisatie, waar ik op verschillende afdelingen heb gewerkt binnen het particuliere segment op de afdelingen hypotheken en verzekeringen, werd het voor mij tijd voor een volgende stap in mijn carrière. Zo ben ik in 2014 in  contact gekomen met Bob en Priscilla, met Zelfverzekerd en de klik was direct daar. Het kleinschalige en de betrokkenheid bij de klant spreekt mij erg aan.

Binnen Zelfverzekerd ben ik werkzaam als Adviseur Particuliere- en Zakelijke Verzekeringen op het gebied van schade in inkomen. De klant staat bij mij altijd centraal. Op basis van een volledige klantinventarisatie en kijkend naar de wensen van de klant probeer we te bereiken dat de risico’s die de klant in de dagelijkse praktijk loopt te verzekeren, zonder dat de klant onnodig over verzekerd is.

Bent u nieuwsgierig wat ik voor u voor u kan betekenen? Kom vrijblijvend langs. De deur staat voor u open!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priscilla Rokebrand
Eigenaar | Finance | Marketing                  
E. priscillarokebrand@z-v-z.nl       

T. 040 - 202 50 59                    

Sinds 2007 ben ik samen met Bob eigenaar van Zelfverzekerd. 
Mijn roots liggen van oorsprong in de hotellerie en evenementenbranche, waar gastvrijheid en cliëntgerichtheid een vanzelfsprekendheid is. Beiden heb ik dan ook hoog in het vaandel staan.  

Ik vervul bij Zelfverzekerd diverse taken, van administratie tot het bijhouden van de website, van facturatie tot marketing en het inzetten van social media.

Al u financiële zaken, verzekeringen, sparen, hypotheken zijn bij ons in goede handen; persoonlijk, laagdrempelig, zorgvuldig, betrokken en met kennis.

Loop gerust even binnen of maak een afspraak. De koffie staat altijd voor u klaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne van Kray
Hypotheekadviseur
E. vankray@z-v-z.nl

T. 040 - 202 50 59

Na enkele jaren bij verschillende grote verzekeraars op het gebied van levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen gewerkt te hebben werd het tijd voor een volgende stap. Via mijn laatste werkgever had ik al regelmatig prettig contact met Zelfverzekerd. Toen er een vacature vrijkwam heb ik direct gereageerd omdat ik het fijn vind om in een kleiner team te werken en meer betrokken te zijn bij de klant.

Binnen Zelfverzekerd ben ik werkzaam als hypotheekadviseur. Wanneer u via Zelfverzekerd uw hypotheek regelt zult u regelmatig contact met mij hebben. Een hypotheekadvies is maatwerk en ontzorgen. Het mooie aan het vak hypotheekadviseur is dat je de klant écht kunt helpen om diens droom te verwezenlijken. Ik ben u heel graag van dienst! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lotte van Wees
Administratief medewerker
E. vanwees@z-v-z.nl
T. 040 - 202 50 59

Sinds april 2019 ben ik werkzaam als administratief medewerker en bied ik ondersteuning op het gebied van verzekeringen en hypotheken.  

Na het eerste gesprek bij Zelfverzekerd was ik heel erg enthousiast over het bedrijf, het leuke team en de functie. Een persoonlijk advieskantoor dat erg betrokken is bij zijn klanten spreekt mij heel erg aan.

Ik hoop u vaak van dienst te kunnen zijn!