CONTACT

Wij zijn op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur. In urgente gevallen (bv. bij ernstige schades) zijn wij buiten kantooruren en het in het weekend bereikbaar op 06 – 55 15 00 27. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@z-v-z.nl

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Een zelfverzekerd team

Dat is iets wat vertrouwen geeft

Bob Rokebrand

Eigenaar | Erkend Financieel- en Hypotheekadviseur
hypotheken@z-v-z.nl

De term financieel dienstverlener neem ik letterlijk: een dienstverlener met zorg en interesse in mijn klanten. Ik adviseer enkel producten die naadloos aansluiten bij ieders persoonlijke situatie en zou deze rol ook graag voor jou vervullen!

Rob Meulenbroeks

Adviseur Particuliere- en
Zakelijke Verzekeringen
verzekeringen@z-v-z.nl

Bij mij staat de klant te allen tijde centraal. Zo starten we altijd met een volledige klantinventarisatie, brengen de risico’s die jij in de dagelijkse praktijk loopt in kaart en bespreken jouw persoonlijke wensen. Daarmee ben jij verzekerd van een verzekeringspakket op maat en nooit onnodig over verzekerd!

Priscilla Rokebrand

Eigenaar | Communicatie
| Marketing
info@z-v-z.nl

Mijn takenpakket bij Zelfverzekerd is heel divers. Van administratie tot het bijhouden van de website, van facturatie tot marketing en het inzetten van social media. Ik ben er trots op jou ervan te kunnen verzekeren dat je financiële zaken, verzekeringen, sparen en hypotheken bij ons in goede handen zijn; persoonlijk, laagdrempelig, zorgvuldig, betrokken en met kennis.

Lotte van Wees

Hypotheekadviseur
hypotheken@z-v-z.nl

Mijn functie binnen Zelfverzekerd is die van hypotheekadviseur. Mijn enthousiasme over ons bedrijf en het leuke team zie ik ook terug bij onze klanten. Het passende advies en contact met jou als klant staat bij mij altijd op nummer 1. Ik help jou graag en met veel plezier bij alles rond jouw nieuwe hypotheek.

CONTACT