Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 040 - 202 50 59
  • info@z-v-z.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Zakelijke verzekeringen

Een eigen onderneming is uitdagend, druk en tijdrovend. Het is echter erg belangrijk dat u de tijd neemt voor de juiste verzekering! Welke zakelijke verzekeringen heeft u al afgesloten of bent u nog zoekende? Zelfverzekerd is uw helpende hand! Wij denken graag met u mee en informeren u over de mogelijke verzekeringen voor ondernemers.

 

Meer risico, goed verzekeren!

Als ondernemer heeft u weer andere risico’s dan particulieren. Bedrijfsstilstand, aanspraken van derden, ziekteverzuim, zomaar een paar situaties waar veel over is geschreven. Deze situaties kunnen een grote impact hebben op uw bedrijfsresultaat. Daarom is het zo belangrijk dat u zich goed verzekert. Wat dacht u van een goede bedrijfsverzekering ZZP? Voor u als zelfstandige zonder personeel is dat van groot belang, u wilt toch ook dat de kosten gedekt worden als er wat mis gaat? Voor de zakelijke verzekeringen ZZP bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar en bekijken wat u nodig heeft. Verzekeringen voor ondernemers is en blijft namelijk maatwerk!

 

Verzekeringen voor ondernemers

Voor u als ondernemer is het van belang dat u weet wat de verplichte verzekering ZZP is, welke andere zakelijke verzekeringen u af kunt sluiten en wat de kosten zijn. Daarom is ZZP verzekeringen vergelijken een verstandige keuze. Hierdoor heeft u een beeld van de mogelijkheden en de bijkomende kosten. Verzekeringen voor ondernemers mogen niet aan de kant geschoven worden. Het is belangrijk dat u zich goed verzekert tegen onvoorziene omstandigheden.

 

Afspraak maken met ons

Het team van Zelfverzekerd staat voor u klaar en wij horen het graag wanneer wij u van dienst mogen zijn. Voor alle verzekeringen voor ondernemers bent u bij ons aan het juiste adres.  

 

U kunt ons bereiken via het tabje 'contact' dat u aan de rechterkant van uw scherm aantreft.